Contents utbud

Åsa LindellFrån miljöchef, kommunikationschef och styrelseledamot till entreprenör, mötesledare och författare. Åsa Lindell har en mångfacetterad karriär bakom sig. Och en ryggsäck full av erfarenheter som tillsammans med en personlig inre resa ligger till grund för konceptet En fot i golvet.

Med ett förflutet som kommunikationschef inom storbolag som Lindex, Stena Line och Schenker har Åsa en gedigen erfarenhet av personalfrågor och förändringsarbete i stora organisationer. 2002 tog hon steget till entreprenör då hon var med och startade Managementkonsultbolaget YesP. Fyra år senare sjösatte hon sitt nuvarande företag Meetmarket som erbjuder tjänster inom möteskultur och mötesledning. Åsa har en gedigen erfarenhet som mötesledare och är utbildad coach. Hon är en person som brinner för delaktighet och interaktivitet och med sitt varma sätt skapar hon dialog och inspirerar till nya tankar och vilja till förändring.

Åsa har också erfarenhet från föreningslivet, bland annat som regionchef för Företagarna och generalsekreterare i StyrelseAkademien Väst.

Sedan ett antal år arbetar Åsa som fristående konsult, framför allt med inriktning på möten och kommunikation; mötesledning, möteskultur, och processutveckling via möten. På scen är hon engagerad, påläst och månar om att skapa dialog och interaktivitet. Hon leder lika gärna ett möte på engelska som tyska, franska eller göteborgska.

Print Friendly, PDF & Email