Contents utbud

Annika DoppingAnnika Dopping har alltid gått sin egen väg, på ständig skattjakt efter kunskap, personer och goda exempel som lyfter, stärker och utvecklar oss.

Med en gedigen TV-producentbakgrund (som egna TV-serien ”Doppings styrkedroppar” på TV4) och över 500 uppdrag, både internt och externt, med målgruppsdesignade kommunikationsinsatser, har hon en ovärderlig erfarenhetsbank att ösa ur.

När Annika är moderator får man en kvalitetssäkring som dramatiskt ökar förutsättningarna att nå uppgraderade resultat och värdefull utveckling med sin konferens.

”En lyckosam moderator ställer höga krav på sin egen förberedelse för att tryggt kunna lotsa medverkande, publik och övriga intressenter framåt, med hjälpt av allt från helikopterperspektiv till omvärldsanalys, konceptutveckling och framtidsinriktade handlingsplaner”, förklarar Annika.

Ett av ställena där Annika extra tydligt kommer till sin rätt är Almedalen, där hennes vidvinkelseende, förmåga till konstruktiva korsbefruktningar och positiva energi brukar bli särskilt uppskattade.

”Som moderator är det viktigt att locka fram deltagarnas passion, som kan omvandlas till självgenererande drivkraft för människor och organisationer. Sedan formar vi tillsammans visioner som väcker stolthet, framtidstro och handlingskraft.”

Föreläsningar

Annika är en uppskattad inspirationsföreläsare och skräddarsyr innehållet efter publiken och kundens aktuella behov. Några teman för olika målgrupper i hennes repertoar nedan:

DOPPINGS STYRKEDROPPAR MOT STRESS
Insikter och verktyg för att hantera vår personliga stress. Ökad självkännedom och ständig personlig utveckling gör att vår förmåga växer att hantera och även stärkas av livets yttre och inre påfrestningar.


DE VISE INDIANERNA
Annikas TV-serie med indianvisdom i TV4 fick telefonväxeln att braka samman, inte minst som indianhövding Oren Lyons steg rakt in i svenska folkets hjärtan och har besökt Sverige ett 50-tal gånger sedan dess. Annika visar scener ur TV-programmen och diskuterar med publiken vilken nytta vi kan ha av den mångåriga indianvisdomen i vår tid.

TRE VISE MÄN
Ett av Annikas mest omtalade och älskade program, som inspirerat många till personlig utveckling genom åren, med Dalai Lama, Deepak Chopra och Sri Sri Ravi Shankar. Efter programmet för Annika samtal med publiken om den nytta och tröst man kan få av deras tankar.

MINDRE JOBBIGT PÅ JOBBET?
Annika tar upp frågeställningar med mycket igenkänning, insikter och humor från vanliga situationer på arbetsplatsen, kombinerat med handfasta verktyg för att se, förstå och hantera sin egen stress.

PSYKOPATERNA MITT IBLAND OSS
Annikas TV4-program med samma namn fick stor betydelse för dem som drabbats av (det i många år tabubelagda begreppet) psykopater och plötsligt fick insikter och verktyg att hantera problem med kanske en chef eller släkting. Annika visar scener ur programmet och samtalar med publiken om risker och möjligheter utifrån detta.

ÄNTLIGEN ÄLDRE
Annikas TV4-program med samma namn ger oss perspektiv på att inte bara betrakta ökad ålder som förlorad ungdom, utan vunnen livsvisdom och möjligheter till ett rikare liv. Efter programmet diskuterar Annika konsekvenser av insikterna med publiken.

VILDROS OCH WELLPAPP
Stresslindring, skönhet och kraft i form av Annikas allra första TV-program, en dokumentär om Göteborgskonstnärinnan Gun-Britt Lawurn och hennes livsfilosofi. Många tittare har skrivit till Annika och berättat att de ”spelat sönder sina VHS-kassetter”, när de gång på gång önskat stärka sig med programmet i tunga perioder. Efter programmet tar Annika upp hur man kan minska sådant som tär och öka sådant som när ens vardag.

Print Friendly, PDF & Email