Contents utbud

Annika CreutzerAllt du vill veta men drar dig för att fråga om

Vill du veta eller förstå något som rör privatekonomi så har Annika Creutzer svaret.

Du har under åren kunnat läsa hennes krönikor i bland annat Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Privata Affärer och på E24. Du har sett henne förklara allt från räntehöjningar till regeringens budget och ge deklarationstips och placeringsråd i morgon-tv-soffor och andra tv- och radioprogram. Och hon är sedan många år Plånboken i P1:s privatekonomiska expert. Annika Creutzer har en unik kombination av gedigen kunskap i nationalekonomi och privatekonomi förenat med journalistisk rutin och erfarenhet. Hon har förmågan att snabbt skaffa sig en överblick över komplicerade förhållanden, lokalisera det centrala och begripliggöra det på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt. En stor tillgång är också hennes breda kontaktnät inom media, politik och näringsliv och hon har haft ett antal styrelseposter i företag och organisationer.

Annika Creutzer är en flitigt anlitad föreläsare. Under åren som privatekonom på Skandiabanken reste hon runt i landet och pratade pengar inför tusentals människor. Hon föreläser om allt från hur du lägger grunden till en bra ekonomi när du flyttar hemifrån till hur du ska se på nya, avancerade placeringsinstrument. Hon kan också visa att det är lika lätt att ha ordning på ekonomin som det är att förstå vad som är hälsosam och nyttig mat.

Annika Creutzer är även en populär och rutinerad moderator. Hon anlitas framför allt vid ekonomiska seminarier och debatter kring pensioner, placeringar och annan privatekonomi där det krävs stor sakkunskap och ett brett perspektiv hos moderatorn.

Klicka här för pressbild(er) på Annika Creutzer

Print Friendly, PDF & Email