Contents utbud

Annie SeelAnnie Seel – Rally Princess of Dakar – Drives and rides anything

Annie Seel har kallats helt galen, men det tar hon som en komplimang för hennes motto är att ”ingen minns en fegis” – man måste våga. Det är en styrka att hitta eller bygga sin egen stege upp i karriären, arbetslivet eller livet i stort. Denna obändiga vilja och drivkraft att genomföra det hon har föresatt sig, har fört henne runt hela världen där hon upplevt många kulturer och olika livsvillkor. Och det har blivit hennes passion.

Hon har gått sin egen väg, ibland kantad av hårda motgångar men oftast med succé. Annie har jobbat på stora företag, startat upp nya projekt och verksamheter. Utbildad marknadsekonom som sedan startade egen reklambyrå Happy Industries AB och även reklamnätverket Salladh.com.
Förutom yrkeskarriären har hon gjort sig känd som äventyrare och tävlingsförare i världens farligaste motortävling Dakarrallyt – det mest “macho” inom motorsport.

Hon har varit med 5 gånger, senast 2015. Annie Seel innehar det kvinnliga världsrekordet med MC på Mount Everest, 5305 meter över havet.
Hon har kommit att bli känd som hela världens “rallyprinsessa” genom en kombination av envishet, kunnande, äventyrslystnad, benbrott och en målmedvetenhet som kan försätta berg. Det har hon bevisat flertalet gånger då hon trots brutna händer, fötter och motorhaverier – alltid nått mål.

Annie är den kvinnliga pionjären som tar sig an utmaningar som många inte ens drömmer om, ofta inom typiskt tuffa och manliga områden. Utan att vara manhaftig, tvärtom tar hon vara på den kvinnliga styrkan. Hon uppmuntrar alla att slänga ut jante från hjärnkontoret, och att våga ta det första steget. Även om saker går fel och man misslyckas på vägen, så kommer man oftast till mål på något sätt.

Print Friendly, PDF & Email