Contents utbud

Anneli WesterAnneli Wester är kaxig som få, hon är cool och lever livet i sin egen Anneli-stil där ingen lämnas oberörd. Annelis liv och historia är en unik framgångssaga.
När Anneli sätter av från baslägren i Himalaya har hon inga bärare, inga guider, inga läger eller annan utrustning på bergen i förväg. Hon har ingen syrgas och dessutom är hon helt ensam. Det är Annelie, den ca 35 kg tunga ryggsäcken, berget och livet på tu man hand. När hon når toppen, som högst över 7500 m, slår hon upp sitt tält och övernattar. Det är världsrekord och ändå ingenting mot hennes livsresa. Det är den som gör henne världsunik!

Anneli sprudlar av liv och energi och delar generöst med sig av det, hur hon tänker och hur hon gör. Tack vare sin unika story, sin självdistans och sitt engagemang når hon publiken på ett unikt sätt. Genom att hon bjuder på många konkreta och lättanvändbara tankesätt och mentala knep som går att börja tillämpa direkt skapar hon fantastiska förutsättningar för förändring hos dig som lyssnar på henne.

Föreläsningar med Anneli

Fuck world records, life rules
Anneli skapar hopp och tro på att allt är möjligt med hjälp av sin livsresa och sina, på många sätt, färgstarka bilder. Fokuserad på påfartsvägar istället för stoppskyltar, att man fixar så mycket mer om man har kul, att det inte handlar om ifall det går utan hur du gör… Under den här föreläsningen tar hon er med på resan tillbaks till livet. Hon delar med sig av konkreta tankeverktyg som går att använda direkt för att åstadkomma förändringar.

Egna vingar rules
Anneli använder återigen sig själv, sin story och färgstarka bilder som exempel för att få lyssnaren att förstå att om vi kan prestera utifrån våra egna förutsättningar, drömmar och mål och sluta prestera utifrån ett jämförande perspektiv når vi både större framgång och bättre livstillfredsställse. Vi har en inneboende kraft och potential i att vi är unika och kan vi tillåta oss att vara mer i den vi är kan vi helt plötsligt bli bäst på allt och vinna allt! Så det så.

Den som har gladast vinner!
Här föreläser Anneli om hur du ökar din glädje- och lyckonivå genom konkreta och lättanvända tankebanor och mycket konkreta exempel från sin resa tillbaks till livet och livet i bergen. Du får hjälp att hitta kraften i nuet och öka både din energi och din potential och att pynta in vardag med gladgrejer. Vi bjuder på hennes slutsats redan nu: Gladast vinner! Men vi lovar, även om du vet det, vill du inte missa vägen fram till slutsatsen.

Diamanten i oss
Anneli pratar om vår inneboende kraft, om att resa från trasigt till helt genom att bli mer ett med och i sig själv, och att våga vara i och med sig själv i kärlek och respekt. Anneli använder även här sig själv och sitt liv som exempel och hon bjuder oerhört mycket på sitt inre men med bevarad självdistans och humor når hon lyssnaren bakom barriärerna.

Print Friendly, PDF & Email