Contents utbud

Anna DyhreAnna Dyhre var tidigare chef för Universum Sverige och är numera rådgivare och föreläsare inom Employer Branding och personliga varumärken ämnen hon arbetat med sedan 1996.

Ofta har ledningsgruppen bra koll på de bärbara datorernas avskrivningskostnader och storkundens uppfattning av företaget som leverantör – men vet inte om halva arbetsstyrkan aktivt söker sig bort från företaget eller hur man uppfattas som arbetsgivare utanför sin egen krets.

Med en stor portion humor och enkelhet föreläser Anna om vikten av att vara en attraktiv arbetsgivare. Oavsett storlek på din organisation är det en viktig fråga att arbeta med. Att vara en attraktiv arbetsgivare kan spara mycket pengar både på kort och lång sikt. Det kan bli dyrt när rekryteringen inte blev så bra som man hoppats.

Anna föreläser även om hur du som individ bygger ditt eget varumärke. Vad är dina styrkor och svagheter? För vem?
Anna tipsar om att våga tänka annorlunda och bli känd för att sticka ut. Med sociala mediers intåg i vår vardag sprids information snabbt. Det är viktigt att ha örat mot marken och lyssna av vad som sägs om din organisation eller om dig själv. Tänk efter vad du vill att andra ska säga om dig och vad du måste göra för att det ska bli verklighet.

Print Friendly, PDF & Email