Contents utbud

Andreas LundqvistÄr jag närvarande på jobbet? Är jag närvarande i mitt eget liv? Lever jag eller överlever jag?

Detta är frågor Andreas Lundqvist ställer till de människor han möter. Att överleva är inte samma sak som att leva.

Personlig utveckling, ledarskap, motivation, vi-känsla, arbetsglädje, inspiration, stärka teamet och underhållning. Andreas passar in och anpassar/skräddarsyr sin föreläsning efter era förutsättningar. Hans karismatiska sätt och hur han binder åhöraren har han säkert lärt sig av sin syster Maria Lundqvist.

Han har i flera år drivit ett forum vars mål är att förändra livet för barn och ungdomar i utanförskap och han har skapat en pedagogisk modell med vilken han fått fantastisk framgång. Efter att själv ha fått cancer och tvingats ifrågasätta sitt liv och sitt förhållningssätt till sig själv och andra har hans modell fått fler dimensioner.

Andreas har föreläst för företag, fackförbund, branchorganisationer, kommuner och skolor om pedagogik och olika arbetsmetoder för att utveckla människor.

För två år sedan gjorde Andreas en av de mest uppskattade showerna i modern tid tillsammans med sin syster Maria Lundqvist (Min bror & jag).

Andreas har genom sina föreläsningar fått människor att växa och se sig själva, och andra, från ett nytt perspektiv. Organisationer där Andreas har varit är mycket nöjda och kan faktiskt se små förändringar hos sin personal och kollegor, han pratar ur hjärtat och berör på riktigt.

Print Friendly, PDF & Email