Contents utbud

Allan MohmandAtt våga ta för sig som ung – Allt är möjligt – inget är omöjligt

”Vi har alltid klarat oss hemma och fått oändligt med kärlek men några semestrar eller de senaste materiella tingen räckte inte pengarna till. Redan som liten letade jag därför efter möjligheter till att tjäna mina egna pengar, allt från att anordna biokvällar hemma för syskonen till att dela ut kilovis av reklam varje helg som 12 åring.
Jag insåg samtidigt att jag aldrig skulle förvänta mig något gratis i livet.”

Allan växte upp i ett tufft adrenalinsfyllt förortsklimat utan några klara förebilder att se upp till eller ta efter, till att börja sin karriär som säljare för att senare som 20-åring bli försäljningschef över fyra butiker med mycket goda prestationer.

Ett år senare startade han sitt första företag med två butiker i Örebro och 15 anställda utan någon eftergymnasial utbildning.
Idag driver han ett konsultföretag som hjälper andra företag med utbildningar och administration kombinerat med att ideellt träna ungdomar i fotboll.

”Min största drivkraft har alltid varit att utvecklas både som människa och yrkesman och aldrig nöja mig – att hela tiden fråga mig själv vad nästa steg kommer att bli.
Att sedan få dela med mig av mina kunskaper och se andra utvecklas och lyckas är den bästa utmärkelse man kan få”

Att tro på sig själv och det man gör samtidigt som man står fast vid sin moral och sunda värderingar är något som hittills tagit Allan långt.
”Alla människor som har viljan förtjänar en chans utan att bli dömda på förhand.”

Print Friendly, PDF & Email