Contents utbud

Adam AlsingProgramledare och radiopratare

Känd från teve, och kanske ett av de mest välbekanta och folkkära namnen i svenskt nöjes- och kulturliv, är Adam Alsing den perfekte värden, konferenciern eller moderatorn för ditt event.

Adam Alsing var med när svensk teve fortfarande var ganska ung, då som programledare på TV4. Snart värvades han till TV3 där han fick en egen talkshow. Det stora genombrottet fick han när han började jobba på Kanal 5, framför allt som programledare för ”Big Brother”. Efter att ha jobbat på andra håll än TV3 under många år, återvände Adam Alsing till slut dit. Numera programleder han #”AlsingLive” tillsammans med Carin da Silva och Daniel Breitholtz.

Adam Alsing har en egen podcast: “Adam & Kompani”. Att jobba med radio är en av de saker som sysselsatt Adam Alsing sedan början av 2000-talet. Med kollegorna Gry Forsell och Anders Timell ledde han Mix Megapols populära radioprogram ”Äntligen morgon”. Nuförtiden hör du honom dock radioprata på ”Rix Morronzoo”. Adam Alsings varierade bakgrund och vana att fronta olika produktioner gör honom till en skicklig värd, konferencier eller moderator till ditt event.
Adam Alsing din konferencier eller moderator.

Du kan boka Adam Alsing som värd, konferencier eller moderator.

Print Friendly, PDF & Email