Contents utbud

Karin Adelsköld

Karin Adelsköld är ståuppkomiker, programledare, författare, teknikexpert och bloggare. Listan över allt det hon sysslar med kan göras lång. 2011 utsågs hon till ”Årets kvinnliga komiker” och 2012 satte Internetworld henne överst på listan över 62 kreativa personer att hålla koll på i det digitala Sverige.

Du har säkert sett Karin Adelsköld i massor av olika sammanhang i media. Hon är aktuell som programledare på Plus på SVT. Hon har lett programmet magasinprogrammet ”Go´kväll” i SVT. Tillsammans med Niklas Strömstedt har hon varit programledare för SVT:s ”Alla tiders hits”. Mellan turerna är Karin Adelsköld verksam som humorcoach och utbildare i såväl medieträning som i scenframställning.

Karin är en mycket anlitad föreläsare inom ämnena humor, kreativitet, entreprenörskap, kommunikation och teknik. Men hon är också ofta ute och berättar om hur hon gjorde när hon bytte karriär och ställde sig som ståuppkomiker på scenen för första gången vid 35 års ålder och hur hon startade en av Sveriges största teknikbloggar. Hennes styrka är förmågan att inspirera och få folk att våga sig på nya saker, vare sig det är teknik, webben, starta eget eller att bara våga sig på att vara nybörjare.

FÖRELÄSNINGAR

Sociala medier & teknik
Vad är sociala medier och hur funkar det? Vad händer på teknikområdet och hur ser framtidens kommunikation ut? En föreläsning som tar upp de senaste trenderna inom teknik, webb och sociala medier på ett enkelt och roligt sätt.

Humor på allvar
Humor är ett kraftfullt verktyg som kan öka såväl produktiviteten som engagemanget på en arbetsplats. Att använda humorns språk och dramaturgi för att locka till skratt gör det både enklare och roligare för dig att få fram ditt budskap. Det är dags att vi tar humor på allvar! En föreläsning som tar upp grunderna i hur humor fungerar och hur du gör för att bli roligare.

Det är aldrig för sent att nybörja!
Varje gång du gör något nytt växer din hjärna. Vare sig du lyckas eller misslyckas. Att barn skulle lära sig snabbare än en vuxen är bara en myt. Inlärningsförmågan är konstant under hela livet. Skillnaden heter attityd. Hur gör man för att våga vara nybörjare som vuxen? Och hur ser en inlärningsprocess ut? Skratta, bli peppad och inspirerad av Karin Adelsköld, som utifrån sin egen historia coachar oss i mod, självförtroende och att strunta i sina egna begränsningar.

Karin blir ofta även anlitad som konferencier och moderator under seminarier, föreläsningar och mässor. Efter sina år som journalist och programledare vet hon att en ordentlig research är grunden till ett lyckat jobb som konferencier. Hon får också mycket komplimanger för sin intervjuteknik och sin förmåga att lätta upp allvarliga ämnen och göra dem levande.

Klicka här för pressbild(er) på Karin Adelsköld