Contents utbud

Eva Mutvei

mutvei

Eva Mutvei är skådespelerska och frilansare inom film, teater och TV. Hon arbetar även med att skriva manus och regissera och är en flitigt anlitad föreläsare och utbildare inom presentationsteknik. Hon anlitas också ofta som individuell coach och tränare för chefer och andra som ofta framträder inför publik. Idag verkar hon på Uppsala universitet och pedagogiska institutionen i ämnet presentationsteknik.

Inspiration är en drivkraft som Eva förmedlar i sina föreläsningar, som ofta är inriktade på vikten av en öppen kommunikation. Enligt Eva är kommunikation magi. Med kommunikation kan man skapa vad som helst. Förstår vi kommunikationens medvetna och omedvetna mekanismer kan vi öka förståelsen för varandra och åstadkomma raka och öppna relationer. Det är med kommunikation med andra människor som vi utvecklas. Eva inspirerar oss att se vår egen kraft för att kunna skapa det liv vi vill ha – och att våga göra det och ta till vara och få föra fram våra egna styrkor.

I sina föreläsningar och utbildningar utgår Eva ofta ifrån sina erfarenheter från teatern. Hon menar att om vi lär oss iaktta våra egna och andras kroppssignaler kan vi gestalta våra liv begripligare både för oss själva och för andra.

Tack vare sin skådespelarbakgrund har Eva en stor scennärvaro, vilken även märks tydligt när hon håller föredrag. Hon har en smittsam entusiasm och en energi som lämnar bestående intryck på åhörarna.

Eva har medverkat i många olika TV-, teater-, och filmuppsättningar, bl.a. Skärgårdsdoktorn, Björnes magasin, Little Shop of Horrors och Anmäld försvunnen.