Contents utbud

Ernst Kirchsteiger

1577241_jpg_865317img699

Ernst Kirchsteiger är en mångsysslare som hunnit prova på många olika yrken innan han hamnade i TV som populär programledare och blev föreläsare. Han har bland annat arbetat som inredare på IKEA, mentalskötare, kyrkovaktmästare och kock.

Det estetiska genomsyrar dock allt han gör och ett av Ernst stora intressen är inredning och kulturmåleri.

Han är född 1957 och bor på en 1700-tals gård med sin familj. Han köpte gården för 17 år sedan, och nu är den en dröm, inredd och målad med tidstrogna färger och tekniker.

Förutom inredning är Ernst också mycket intresserad av både trädgård och matlagning. Ernst är ständigt aktuell i olika programserier i TV 4.”Nya rum” och ”Sommartorpet”´i SVT följs av nya succéer hela tiden.

Färgstark föreläsare
Ernst föreläser bland annat om design, inredning, hus och hem. Han försöker alltid dra nytta av gamla kunskaper och tekniker som finns men gör det för att det ska passa den moderna människan. Ernst var en nykomling i TV-rutan för några år sedan, men blev snabbt en TV-favorit i ”Sommartorpet” när han med varsam hand renoverade och inredde det gamla torpet.

Ernst föreläser och skapar en kreativ stund oavsett vad det är för typ av tillfälle. En allsidig personlighet som alltid bjuder på sig själv.